وزیر بهداشت با اشاره به توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت کشور اعلام کرد: تا پایان سال جاری، ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی و ۷۰۰ مرکز بهداشتی در کشور به بهره‌برداری خواهد رسید. وی همچنین از آغاز تحولات جدید در حوزه سلامت خراسان شمالی خبر داد.

افزایش ظرفیت درمانی کشور؛ افتتاح ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان امسال

به گزارش سلامت نویز به نقل از ایسنا، دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر خود به خراسان شمالی که به مناسبت هفته دولت انجام شد، از برنامه‌ریزی برای افتتاح ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی و ۷۰۰ مرکز بهداشتی در سراسر کشور تا پایان سال جاری خبر داد.

وی در نشستی با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، عملکرد تیم مدیریتی این دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «مدیریت آینده‌نگر دانشگاه نویدبخش تحولات مثبت در حوزه سلامت استان است.»

نیروی انسانی؛ اولویت نخست نظام سلامت

وزیر بهداشت، نیروی انسانی را ستون اصلی سلامت دانست و بر ضرورت حمایت از تخصص‌های کمیاب تأکید کرد. به گفته وی، اساتید، دانشجویان، پزشکان و نظام ارجاع همگی در زنجیره‌ای پیوسته عمل می‌کنند و جبران کمبودها نیازمند مدل‌های منعطف و منطقه‌محور است.

توسعه زیرساخت‌ها در مناطق محروم

ظفرقندی با اشاره به لزوم گسترش زیرساخت‌های درمانی، از برنامه وزارت بهداشت برای راه‌اندازی مراکز شبانه‌روزی در شهرستان‌های جاجرم، مانه و سملقان خبر داد و گفت: در مناطق محروم استان، توسعه مراکز درمانی منتخب به‌صورت شبانه‌روزی در دستور کار است.

او همچنین وعده داد دستگاه رادیوتراپی بجنورد به‌زودی تکمیل خواهد شد تا بیماران سرطانی برای درمان نیازی به مراجعه به استان‌های دیگر نداشته باشند.

ارتقاء آموزش پزشکی و جبران کمبودها

در بخش آموزش، وزیر بهداشت تأکید کرد که دانشجویان باید در بستری مناسب تحصیل کنند. به گفته وی، بودجه آموزش پزشکی فعلی تنها هزینه‌های جاری و تورم را پوشش می‌دهد و نیاز به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها دارد.

وی از برگزاری آزمون بورد تخصصی در مناطق دهگانه کشور به‌عنوان گامی در جهت تمرکززدایی یاد کرد و ابراز امیدواری کرد که با تخصیص سهم ویژه پزشکان متخصص، کمبود نیرو در استان جبران شود.

حمایت از تأمین تجهیزات پزشکی

وزیر بهداشت همچنین از حمایت ویژه برای خرید دستگاه‌های پزشکی ازجمله سی‌تی آنژیو خبر داد و افزود: «برای خرید دستگاه‌هایی که ارز ترجیحی آن‌ها حذف شده، وزارت بهداشت حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد.»

در این سفر، ۲۶ پروژه بهداشتی و درمانی در استان به مناسبت هفته دولت افتتاح یا کلنگ‌زنی شد. وزیر بهداشت در پایان تأکید کرد: «این سفر سرآغاز تحولات تازه در حوزه سلامت خراسان شمالی خواهد بود. با همکاری همه‌جانبه مسئولان و مردم، آینده‌ای روشن در انتظار این استان است.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha